donderdag 11 november 2010

Afgelopen dagen

De afgelopen dagen zijn relatief rustig geweest. Maandag overdag was Julia heel wakker en actief. Lotte was heerlijk rustig aan het slapen en vond alles wel best. 's Avonds bij het buidelen waren ze beiden heel wakker, maar liggen ze eenmaal op onze borst, dan vallen ze meteen in slaap.
Sinds de couveuses van de meiden naast elkaar staan, kunnen Marcel en ik tijdens het buidelen ook naast elkaar zitten, zodat je (met behulp van een handspiegel) allebei de meiden kunt zien. Ze liggen soms wel onder 4 dekens op je buik, dus je moet soms goed je best doen om ze te zien.

Dinsdagnacht is Julia helaas niet lekker geworden. Daardoor kreeg ze diepe dips van de hartslag en saturatie. Gedacht werd aan een infectie, omdat het beentje waar het infuus in zit, rood en dik was geworden. Hierop is meteen gestart met twee antibioticakuren. Infuus eruit, nieuw infuus erin. Ook zijn ze gestart met Dpep, stapje verder dan Cpep, waarop dips duidelijk minder zijn geworden. Gisteren leek de antibiotica aan te slaan, ze heeft de hele dag geslapen.
Nu maar hopen dat de voeding snel opgehoogd kan worden, zodat de meiden op een gegeven moment geen infuus meer nodig hebben. Dit omdat het langdurig hebben van een infuus, een verhoogde kans geeft op infecties.
Met Lotte gaat het gelukkig stabiel, de voeding gaat redelijk. Waarschijnlijk wordt ze vandaag gewogen, ben benieuwd of ze boven de 900 gram komt. Is dat het geval, dan gaan we dat hier vieren!!

Ik ga mijn spullen weer pakken voor mijn bezoek aan de dames, tas vol kolfspullen, geurdoekjes van papa en mama voor in de couveuse, flesjes melk, etc.

Groetjes,
Annemieke


- Posted using our iPad

Location:WKZ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten